Zdravím vás!
Než zas uhodím na vážnější vlnu, musím se podělit o nějaké fotky jídel, které se mi za ty dva roky tak nějak... ehm... nashromáždily... (?) Protože foodporna není nikdy dost, že jo! Vaření, pečení, piplání, zdobení a focení jídla (a hlavně teda jezení) je taková moje guilty pleasure, o kterou se prostě musím podělit se světem (aka #firstworldproblems). Je to pro mě prostě tak divně uspokojující, asi jako když Amélie rozbíjí krustu creme brulée lžičkou :) Některé z těch fotek už jsem v dávné či blízké minulosti házela na Instagram, ale nechci to tam spamovat jen jídlem, takže ne všechny měly tu čest spatřit jeho světlo a slávu. Přeji vám (snad) příjemné pokoukání a načerpání inspirace, a to bez sebemenší špetky sarkasmu, jako že fakt vážně!
#PancakeSunday, jak má být! :) Nejoblíbenější lívanečky z vloček, banánu a tvarohu. |
Jen pro ten šmak! Meruňkový Šmakoun s burákovým máslem, jahodami a kakaovými boby a spláchla jsem to trochou mandlového mléka. |
Květáková pizza je už dneska mainstream... Ale pořád je to mňamka! |
Někdy si vyhodim z kopejtka a udělám si krevetky! Kupuji mražené v Lidlu, a i když jsou lepší ty pravé velké a čerstvé, tyhle rozhodně nejsou k zahození :) |
Ránečka jsou pro mě posvátná a někdy je potřeba udělat si je extra příjemná :) |
Opět #PancakeSunday, už ostřílená tradice. |
Moje milovaná kombinace! Ovesná s meruňkami, kosovo-jogurtovou polevou a čokoládou, oooohhhh! |
Forrest stájl Ovesná s ostružinami, borůvkami, chia a kokosem. |
#PancakeSunday Zdolat takovou věž po ránu je občas náročný kardio :) |
Sem tam něco upeču... A hrozně ráda tím pak uplácím kolegy v práci! Tohle byl zrovna manipulační carrot cake :) |
Vypadá to, že léto ještě nekončí, takže příležitostí na tu správnou letní zmrzku bude snad ještě dosti!
Jakou zmrzlinu máte nejraději vy? Ať už zdravou variantu či ne. U mě asi nic nepřekoná Ben&Jerry's cookie dough, ale jelikož na jeden kelímek musí člověk pomalu rozbít prasátko, tak si o něm nechávám dost často jen zdát (a možná je to jen dobře!). Nepohrdnu tedy ani zdravou a levnou homemade banánovou zmrzkou s kousky čokolády nebo arašídovým máslem :) Dejte vědět!
Pro dnešek se loučím a těším se zas příště!
P. ッ
Super tip na melounovou zmrzku, i když jsem si ho přečetla jak se říká s křížkem po funuse :) Můžu se zeptat, jak děláš banánovou s arašídovým máslem? Děkuji a zdravím, taktéž P.
OdpovědětVymazatDíky a pardon za zpoždění s komentářem :) Na banánovou si rozkrájím banán na kolečka, dám do mrazáku nejlépe přes noc nebo min. na 3-4 hoďky, pak vyndám, nechám tak 10 minut odležet a pak to rozmixuji s burákovým máslem, skořicí, trochou mléka a eventuálně s trochou proteinu :)
Vymazat