12. března 2013

SOM NAKOUPIL!

Ahoj lidi!

Zas jsem se neozvala, já vím... Jsem hrozná osoba! Ale to je tak, když po protancované a propité noci (ještě k tomu v neděli, v nejneoblíbenější den týdne) zjistíte, že v úterý píšete ve škole test a nemáte kdy jindy se na to učit než právě v ten den. Fujtajbl! Nicméně jsem testík dneska (snad) napsala a po takové na nervy náročné události je potřeba co? Nákupní terapie! Takže jsem vyrazila okukovat obchodní centra v Práge :) Všude plno krásných bot, šatů, sáček, oblečení, kabelek, doplňků, zkrátka pokušení, že se mi peněženka třásla v kapse... Nicméně dostalo se na ní až ve zdravé výživě a v DMku (ostatně jako vždy).

PŘEKVÁPKO!
Zastavila jsem se v pár obchodech s oblečením, protože sháním nějaké pěkné NOVÉ šaty na své blížící se narozeniny (achjo, už zas...). Intuitivně jsem všude sahala po velikosti 38 a ejhle! Ono to bylo veliké! Mohlo mi to dojít, když už mi asi týden docela slušně padají kalhoty, ale jelikož jsem nějak zapomněla se přeměřit a převážit, asi mi to nechtělo dojít. No, i tak, udělalo mi to pořádnou radost, takže velikosti 36, vítej zpět na mém těle! :))

RUN, FORREST, RUN!
Už k Vánocům jsem si chtěla pořídit pořádné boty na běhání, protože kvalitní obuv je v tomhle zkrátka k nezaplacení. Navíc mě 6. 4. čeká první šestikilometrový závod, takže bych je potřebovala co nejrychleji, abych mohla začít trénovat. ALE! Ještě se mi nechce, abych byla upřímná... Jsem hodně pohodlná a tohle počasí je na mě ještě moc velká ziminka na výběh ven :D Líbily se mi tyhle, tyhle nebo tyhle (jsem holka NIKEová :)), ale jsem v tomhle hrozný analfabet, tak chci poprosit někoho, kdo se v tom vyzná, o radu, jaké vybrat. Běhám po asfaltu i na polňačce, tak nevím, jak to tomu přizpůsobit :/ Díky za jakýkoli tip :)

JÍDLOOO!
A takhle to dopadá, když se vypravím do DMka, do zdravé výživy a do Intersparu. Mimochodem, ten mě hodně překvapil svým sortimentem, mají tam dokonce proteinové tyčinky Excelent od Nutrendu a dost slušnou nabídku biopotravin. Budu tam určitě chodit častěji :)


Philadephii jsem koupila na scones, které budu dělat podle Mell na svou pááárty! Snad do té doby vydrží teda... Jinak jsem si rozšířila sbírku potravin ze zdravé výživy, jednou z nich je konečně karob! Z vloček z DMka se chystám udělat domácí müssli, protože v tubusu z Mixitu už mi došlo. No a čokoládičky jsou do ranních kašiček, nebo jako první pomoc, když mě bude honit mlsná. Jinak lněná semínka jsem koupila nadrcená, protože jsem se někde dočetla, že celá je naše tělo nedokáže strávit a zpracovat, takže z nich vlastně nic nemá, což je škoda, a takhle z nich užitek má :)

Samozřejmě padlo i hodně peněz za zeleninu, ovoce, oříšky a taky jsem si pořídila nové krabičky na své obědy a svačinky do práce a školy. Plus jsem v DMku neodolala cenovému bonbónku "dva laky na vlasy za cenu jednoho" :X Prostě úplně normálka, když si člověk řekne, že bude šetřit.

Mimochodem, Bežkyňa na své facebookové stránce a na blogu sdílela tuhle událost! Přemýšlím, že se zúčastním, je to parádní výzva! A výzvy jsou od toho, aby se přijímaly!

Jdu si udělat super clean dinner a zítra sem přidám nějaká večeřová fota :)
Pěkný večer!

A. G. ッ

13 komentářů:

  1. Jůůů! Tak dej hlavně vědět, jak se povedou! :) Jinak jsem shodou okolností taky dnes koupila Philladelphii Milku, ale ještě si aspoň týden poleží v lednici, protože pojedu do Alp :)
    Ohledně bot, bych volila ty poslední tmavé. Jak dle vzhledu, tak podle využití. Jediné jsou běžecké... ;)
    A za ten nadpis bych tě proliskala! Nemám Rytmuse ráda... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůůů, taková rychlá reakce! :D Určitě sem hodím výsledek, už se na ně těším :) Ty boty u mě asi taky zvítězí, nejlíp vypadají a hodí se mi barevně k oblečení :D A ten nadpis je recese, Rytmuse a tuhle hudbu celkově taky nesnáším, neboooj :D

      Vymazat
  2. Krásnej článek :-) A taky jsem pro ty druhý - i z praktična :-D A tu Philladelphii jsem ještě nikde neviděla, jen na blogách :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ok, druhý teda zatim vítězí :D A pro Philly do Intersparu nebo do Tesca (tam prý mají taky) :)

      Vymazat
  3. Tyyyjo,ty tmavý by se mi taky hodily!! Taky už mam jedny šaty 36 a sem z nich strašně nadšená (míň už z toho, že mi 38 nebyla hlavně přes prsa)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně právě taky jedny šaty vlály přes prsa :D Ach jo, proč musej jít vždycky jako první dolu, když člověk hubne? :/ :D

      Vymazat
  4. To mi připomíná, že musím do DM :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak bacha, z vlastní zkušenosti vím, že pro kreditky a peněženky je to tam nebezpečné :D

      Vymazat
  5. Gratuluji k velikosti 36! A nákup je parádní, u mě to dopadá podobně - vždycky skončím s kupou jídla a nákup je o to větší, čím víc ptřebuju šetřit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) A tahle přímá úměra je prostě hrozná :D Ale jsem ráda, že v tom nejsem sama! :D

      Vymazat
  6. Co sa tyka bezeckych topanok. Chod do triexperu. Tam ti poradia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, díky! Teď na to koukám a mám to do jejich prodejny kousek od práce, tak tam určitě zajdu :))

      Vymazat
  7. Myslím, že ani jednu z těch potravin jsem nikdy neměla..:D

    OdpovědětVymazat

Ráda odpovím na jakýkoli váš názor, připomínku či dotaz. Pochvaly mě potěší a kritika je občas taky třeba :)
Díky,
P. ッ

© 2012-2017 by Papush