7. září 2012

NESTÍHÁÁÁM!!!

Ahoj moje následovnice!

Asi si říkáte, kam jsem zmizela, že? Musím se Vám omluvit, ale zkrátka nestíhám a jsem po tomhle pracovním týdnu ráda, že jsem stále naživu. Mám toho opravdu moc a jsem vděčná za to, když se aspoň trochu vyspím.... Můj denní kolotoč tento týden skutečně nabral na obrátkách!
Ráno vstávám v 5:20, jedu do práce, tam mě opravdu umí zaměstnat, takže jedu domů unavená, a večer v půl sedmé přijde další frmol doma. Nákupy, vaření, úklid, praní, žehlení, psisko, cvičení, jídlo na další den... Plus do toho tenhle týden bylo každý den něco.
Na několik dní mě navštívíla má drahocenná rodička alias mamka, takže jsme doháněly společně "nestrávený" čas. V pondělí jsme byly nakupovat, v úterý jsem jela rovnou z práce ke kamarádce utěšit ji s lahví bílého, protože měla chudák trable, ve středu večer divadelní zkouška (A. je totiž héérečka, jestli Vám to ještě nepověděla) plus návštěva babičky, včera zápis ve škole, byrokratické lítání po všech čertech a následné padnutí doma na hubu a dnes mě čekají nákupy na sobotní dámskou jízdu a pak snad klidný večer, kdy si zacvičím Jill, oholím nohy, obarvím hlavu a pustím si nějaký pěkný film :)

Zítra nastane další kolotoč doma v podobě úklidu a příprav na večer, ale to už bude o trošku příjemnější. Sobota bude veeelká! Těším se, až se po dlouhé době pobavím někde mezi lidmi venku a že trošku popiju a bude mi hej :D V neděli se chystám jen tak odpočívat, tak Vám sem hodím dva zajímavé články! A od pondělí se pokusím přidávat zase jídelníčky, protože jak nad sebou nemám nějaký bič, tak si dělám, co chci. Tenhle týden jsem prakticky nevečeřela, jen jsem doma vždycky něco máleho rychle vzala do ruky a někam zas šla. To se musí změnit, jinak nedotáhnu do konce, co jsem tak pěkně začala!
Takže se zatím mějte pěkně, užívejte víkendu (snad nebude moc hnusně, ráno jsem měla šok z těch 7 stupňů!) a v neděli čekejte článečky! :)

A. G. ッ

1 komentář:

Ráda odpovím na jakýkoli váš názor, připomínku či dotaz. Pochvaly mě potěší a kritika je občas taky třeba :)
Díky,
P. ッ

© 2012-2017 by Papush