17. srpna 2012

NÁKUPY: "Nové" objevy v DM

Přeji všem krásný pátek! :)

Oops, I did it again...

Opět jsem prošmejdila DMko a skvěle nakoupila! Za nasbírané body jsem si koupila slevovou knížku, takže jsem vytáhla poukázku s 25% slevou na nejdražší výrobek v nákupu, plus věci, které jsem pořídila, byly většinou zlevněné, plus dávají teď každému s kartičkou 10% slevu na celý nákup. Takže jsem odcházela s plnou taškou, s menším úbytkem na účtu, než jsem čekala, a s úsměvem na tváři :) Protože když já se vydám do DM, nechám tam majlant... Hlavně mě láká regál "Tohle všechno musí pryč"... Znáte to :)
Vycvakla jsem pár věciček, které jsem objevila a které můžu jen doporučit!

More Blond Spray jsem si pořídila na doporučení M* a dokonce ve slevě za 49 Kč! Sice jsem bruneta, ale barvím se na ginger (takže musím odbarvovat a obarvovat, aby ta barva chytla) a budu ho využívat na odrosty, protože barva mi přijde mnohem agresivnější a dražší.
Essence má novou kolekci parfémů, všechny voní strašně krásně, svěže, mladě, po létě a já si nakonec vybrala "First day in spring", je to strašně příjemná a svěží vůně. 
Lak a rtěnka Max Factor byly společně v balíčku ve výprodeji, no nekup to :) Na červené laky jsem úchylná a na rtěnky poslední dobou taky.
Bezbarvý lak Essence Fruity byl také ve výprodeji a je skvělý jako vrchní lak přes barevný, opravdu vydrží a voní jako ovoce! Tedy aspoň první den po nalakování.
Denk Mit odstraňovač skvrn mi doporučila kolegyně v práci a opravdu funguje! Zachránil mé oblíbené bílé triko od nevypratelné divné skvrny neznámého původu.
No a Dermacol Aroma Ritual sprchový gel a tělové mléko jsou prostě úžasné! Mají celou kolekci, ještě belgickou čokoládu, jasmín, meloun a jeden, na který si teď nevzpomenu, ale voní všechny úžasně a snědla bych je :)

Prozkoumala jsem i koutek s výživou a koupila quinou, kuskus, polentu, tyhle mňamózní ovesné sušenky a amarantovou tyčinku s hořkou čokoládou, kterou jsem hned sezobla ke svačině. Müsli do ruky je skvělé! Mají ho ještě s lesními plody, ale chutnala jsem je od někoho v práci a víc mi chutnaly ty oříškové.

Tak to by bylo k mým dnešním tipům na nákup. DMko prostě zbožňuji! Máme doma nasbíráno přes 800 bodů na kartičce, ještě jsme je za ty 3 roky, co ji máme (máme s mamkou a ségrou jednu dohromady), vůbec nevyužily, tak teď koukám, co by se mi líbilo jako odměna. Nemá s tím někdo zkušenosti? Je tam spousta skvělých věcí! 
No, uvidíme, zatím budu sbírat vesele dál, hrozně mě to totiž baví :D Je podle mě mnohem lepší utrácet peníze za drogerii než někde za fastfoody 

6 komentářů:

  1. Super nákup :) Já snad nechodím do jiné drogerie než právě do DM :D Celý tvůj nákup jsou pro mě opravdu samé novinky, od Alnatury si kupuji jen ovesné vločky. To abych zase do DM zavítala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam právě vždycky najdu něco nového. Mají tam totiž tolik skvělých věcí, že by tam člověk musel strávit půl dne, než by si je všechny prohlédl :D DM je prostě nejlepší! Má jen jedninou vadu: je na vlastní nebezpečí pro peněženky :D

      Vymazat
  2. Super výběr. Někdy mě štve že DM není v našem městě. Že když neco potřebuji tak že musím jen přes 20 km, teď bych zrovna potřebovala proteinové tyčinky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DMko je nejlepší :) Já většinou taky jezdím do DMka do Prahy, doma ho mám moc daleko a stejně to tam je většinou vybrané, když se tam dostanu :/ Hlavně ty proteinové tyčinky! Musím je vždycky nakupovat do zásoby ve velkém, když je tam objevím :D Jsou vynikající :)

      Vymazat
  3. DM je malý koutek mých kosmetických obsesí. :-D Měla jsem od Dermacolu sprcháč s čokoládou/pomerančem a voněl úžasně. Zbývá už jen týden do výplaty, tak si brousím drápky na další vůně. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to máme stejně :D Já už si všechny vůně těchle sprcháčů právě dávno koupila :D A nejvíc mi voní ten fialový, černý rybíz s něčím, myslím :)

      Vymazat

Ráda odpovím na jakýkoli váš názor, připomínku či dotaz. Pochvaly mě potěší a kritika je občas taky třeba :)
Díky,
P. ッ

© 2012-2017 by Papush