23. srpna 2012

OCENĚNÍ


Tímto bych chtěla moc poděkovat skvělé slečně "jménem" watermelon za ocenění mého blogu, které mi udělalo obrovskou radost! :) Fakt moc děkuju!
A teď bych chtěla i já ocenit 5 blogů, které, doufám, ještě oceněné nebyly. Sleduju jich hodně, takže bylo těžké nějaké vybrat, ale nakonec jsem zvolila tyto:

  • http://kila-dolu.blogspot.cz/ ~ slečna Meanril je moc sympatická, její blog je nový a hned od začátku se mi moc líbí! O jejím receptu na banánové palačinky se mi dnes zdálo :D
  • http://effy-dreams.blog.cz/ ~ Effy je zajímavá holčina, se kterou sympatizuji, protože v jejích cílech a trablích vidím částečně i svoje :)
  • http://hubneme-a-zhubneme.blogspot.cz/ ~ blog Adele, která má naprosto úžasné a dokonalé recepty a má stejný cíl jako já, akorát ona je už trošku napřed :) Možná má víc než 200 čtenářů, ale mně se prostě líbí :)
  • http://axie-fit.blogspot.cz/ ~ Axie je také moc sympatická slečna, zajímá se o knihy, což se mi velmi líbí, zdraví, krásu, lidskou psychiku, tvarování postavy a píše moc pěkné články :)
  • http://mydecisionmylife.blogspot.cz/ ~ slečnu Veroniku asi znáte, je velkým fanouškem Jillian, takže přirozeně má mé sympatie taktéž :)
Pěkných blogů je ale hrozně moc! Ostatní mé oblíbené mám v postranním panelu nalevo :)

PRAVIDLA OCENĚNÍ

  1. poděkovat osobě, která ocenění udělila
  2. odkázat zpět na osobu, která mi ocenění udělila
  3. navrhnout dalších 5 blogů na ocenění s méně než 200 čtenáři
  4. informovat bloggery o nominaci na ocenění
  5. umístit ocenění na blogu

5 komentářů:

  1. No teda! Moc děkuju :) Udělala jsi mi obrovskou radost.

    OdpovědětVymazat
  2. Pane jo :), děkuju moc, moc si toho vážím! Budu muset popřemýšlet koho nominuju, protože si vypíchla mé oblíbence :/ :D.
    Ještě jednou děkuju :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No není zač, ráda dělám lidem radost :) A byla jsem koupit banány, takže zítra na snídani budou Tvé palačinky konečně! :D

      Vymazat
    2. To věřím, že si pochutnáš! :) :D

      Vymazat

Ráda odpovím na jakýkoli váš názor, připomínku či dotaz. Pochvaly mě potěší a kritika je občas taky třeba :)
Díky,
P. ッ

© 2012-2017 by Papush